Alla Hjärtans Dag!

Hoppas att alla ni fina människor i mitt liv får en speciellt bra dag idag. Jag hoppas att ni alla känner och vet om hur värdefulla ni är för mig.
André, jag är så otroligt lycklig och tacksam för att du finns!
OCH IMORGON ÅKER VI TILL THAILAND, TJOHOOO:D

Vårtrött!

Hade verkligen för mig att vårsol skulle föra med sig ny och fräsch energi - men jag har aldrig känt mig så trött som nu. Går mest runt och blir irriterad över att jag inte tar tag i något eller ens har lust att ta tag i något. Visserligen är det en bra stund kvar till våren, men häromdagen kände jag verkligen hur solen värmde om kinderna och när snön börjar smälta och de första fåglarna kvittrar till, ja då får man faktiskt lite vårkänslor.
---
Har börjat med en ful ovana att vakna till på morgonkvisten och ligga och fundera. Grubbla. Fram och tillbaka. På ganska enkla grejer, saker som absolut inte borde ta upp så mycket tid att fundera över. Fast jag har nog alltid varit en sådan som grubblat..väger saker fram och tillbaka, känner efter så in i den milda grad.
---
Nu börjar resfebern infinna sig. Blir alldeles pirrig i magen av tanken på att om precis en vecka är vi på väg! Det är nog precis vad jag behöver just nu, lite sommar och sol för att kicka igång den här våren. Dagarna släpar sig lite fram just nu, fast det hör ju till när man längtar efter något. Ska börja kolla vad som behövs packas nu och hämta ut mediciner. Ja det kanske man skulle ta och göra nu innan jobbet. Ikväll ska jag få lära mig att tömma kassor i samband med låsning. Känns bra att få lite mer ansvar på ett annat ganska inkört jobb, känns det som.
---
I lördags kom Stina och hälsade på. Grymt länge sen jag träffade henne. Och vi var ett gäng som körde tacos och medlodifestival-kväll i Torshälla medans André var och roade sig på konferens i Karlstad. Mycket trevlig dag!
Söndagen var rätt seg och skön. Kollade klart på första säsongen av "The Walking dead". Sjukt bra serie! Sedan kom vi alldeles för sent till Amadeus 4-års kalas, men det gjorde inte så mycket. Han verkade bli jätteglad för sitt PlayDoh-kitchen och Ukko var skitelak och slog in en Skogaholmslimpa i tidningspapper. Haha..

Hattparty! och lite update..

Man skulle ha kunnat tro att jag lagt ner bloggen. Men Nej, den lever i allra högsta grad - om nu någon oroat sig för det;)
Har varit dålig på att ta kort den senaste tiden, fram tills i fredags då Sara bjöd på inflyttningsfest och hattparty! Jag, Ukko och Pierre begav oss först hem till Elli för lite uppvärmning och sedan vandrade vi vidare över till Sara för en riktigt trevlig kväll!
värdinnan med Minttu-Oboy-shots!
Marcus&Ingela
Sebbe&Malin
visa mig era muskler!
Ukko ser lite rädd ut för konstapel Elli:P
SuperSexyPierre
Det sedvanliga urspårandet när Marcus,Sebbe och Ukko kommer igång!
Vidare ut på Harrys sedan, skojsigt att ge sig ut lite i E-tunas "vimmel" en sväng, även om vi var lite halvt åt pensionärshållet och drog till kebabstället kvart över ett och sedan vidare hem med nattbussen.
Söndagen var supermys. Elli var gullig och skjutsade hem Ukkos bil till T-hälla, vi hade lunch och sedan joinade Alex oss för en promenad i vintersolen (den hann nästan gå ner innan jag orkade mig ut. Men jag SKULLE ut). Vi uppfann fenomenet Shaniqua. Tror vi alla har en Shaniqua inom oss;)
Lite middag på det och sen en marräng-swisch! (blev totalmobbad för mitt uttal på denna kreation) Men den var tamejtusan lika god som den ser ut- om inte bättre!
Alexanders mäst5erverk!
Kollade för övrigt på världens typ äckligaste film, och då menar jag inte typ läskig-utan det var riktigt vidriga våldtäktsscener och dylikt. Precis när det var som mest spännande på slutet så hakar tv:n upp sig, så vi fick inte se slutet- och fick gå och lägga oss rejält illamående. Se inte I spit on your grave om ni är känsliga. Killar som våldtar borde man för övrigt klippa av snoppen på!
Veckan är i full gång, och ser inte så speciell ut. Ledig till helgen, vilket ska bli grymt skönt! Vännerna är i full gång med flytt kors och tvärs, spännande att se allas nya boningar sen!
Själv längtar jag ihjäl mig till Thailandsresan om 2 veckor och svär lite över Bilia som idag krävde mig på 7300 spänn för att laga bilen. God Damn! Kände mig riktigt duktig när jag släpade mig upp strax efter kl 5 i morse för att lämna in bilen, skjutsade A till jobbet så att jag skulle kunna ha hans bil och åka och träna klockan 9. Jag,Kim och Susanne hade typ syjunta på gymmet, men det var rätt trevligt! Sedan drog vi vidare till Tuna Park på eftermiddagen. Nice ledig tisdag!
Nu ska jag studsa i säng, för jag öppnar på Maxi imorgon. Nattiii!
//Sandra

RSS 2.0