Avsevärt mer nöjd

Ja idag känns som en bra dag. Vaknade vid halv åtta av en glad Amadeus som ville åka till dagis. Snart flyttar familjen till det omtalade Huset, och jag tror faktiskt att det kommer att kännas mer tomt efter dom än jag hade räknat med från början. Så lustigt att jag vant mig vid ett kollektiv hemma hos André, har ju inte testat på något annat, men det är nog alldeles lika fint och underbart när det bara blir vi.
Ser lite häpet tillbaka på senaste året. Först en karusell av händelser, nya platser och resor kors och tvärs på andra sidan jorden. Världens bästa känsla och massa fart och fläkt. Sen kommer man hem och finner sig alldeles toklycklig härhemma, får världens bästa sommar och lärt känna och älska en person som jag aldrig vill släppa. Det ni! Det är vad jag kallar ett dunderår!!

Kom hem och slängde mig på sängen, men hann knappt andas ut för ens Kim lurat ner mig till gymmet. Bra, mera sådana sporrar behöver jag! Faktiskt jäkligt skönt att röra på sig. I alla fall efteråt.
Kollade på inspelat avsnitt av "Lyxfällan" och värsta mesparet gav mig halvt panik på deras inställning. Haha, frun satt på Facebook 8 timmar om dagen medans mannen jobbade arslet av sig, men det "roligaste" var nog ändå att hon var Pepsi Max-beroende. Gav mig en ganska fin tankeställare när dom rullade in en pall med Pepsi som hon drack under ett års tid.


Såhär ser det ut i kylen hemma hos Ukko. Det är vad jag kallar kärleksfull pojkvän;)


Jobb väntar fredag kväll och lördag dag, kommer nog bli ganska skoj med tanke på att det är lönehelg och folk har redan börjat tokhandla inför julen. Att dom orkar..Men blir ju lite mer tempo i kassan åtminstånde. Fick julschemat nu i veckan också, blir att jobba hela julen och vara ledig nyår, som jag hade önskat- så inget direkt att klaga på där inte.
Igår hade jag Minihuset på Maxi en timme och funderade efter den timmen seriöst på att sterilisera mig. Haha, nej men skämt och sido MY GOD. Uppfostringsanstalt nästa! En liten kille på 6 barre frågade om jag ville höra honom rappa, och det ville jag ju såklart. Asduktig var han!! både på rapp och breakdance. 6 år. Jag är imponerad!
i helgen vill jag gå på julmarknad och träffa vänner, Seee Yaaa

Oops

Bloggsvacka kanske. Svacka rent allmänt skulle jag vilja säga. Är det normalt att vilja sova minst 10 timmar-hellst 12 per natt? Haha..vinterhalvåret verkat inte vara något för mig :P

Lite sent att snacka om förra helgen kanske, men strunt samma. I lördags klev vi upp kl 3 på morgonen för en resa mot Ullared. Ukko och jag åkte i en bil och Ia och Lica i en. Skapligt seg i huvudet så dags på dygnet, tur att man har en morgonpigg man som ställer upp och kör mitt i natten. Hem med för den delen. Vid niotiden var vi framme och det blev verkligen en heldag på Ullared. Herrejösses vad grejor dom hade. Trodde faktiskt att det skulle vara mycket mer "skit", men de hade faktiskt massor med bra saker. Jag var väl lite halvsnål med mitt handlande, men det var väl tur det för dom andra handlade duktigt. Rekomenderas verkligen att åka dit! Blev inte en endaste bild tagen därborta men en på Ia på Mc Donalds kan vi bjuda på:


Var hemma igen vid 22-tiden. Åkte förbi Morbror Henrik där typ hela mammas sida av släkten samlats för att fira Maarits 40-års dag. Vid 23-tiden åkte vi vidare hem till Elin för att träffa lite vänner, och i säng var vi nog inte för ens 03:30. Blev en riktigt 24timmars! Jättemysig dag och kväll. Och för alla som inte testad spelet "Älskling" så rekomenderar jag det starkt. Kanske främst för par då...faktiskt jätteintressant.








Och här följer en bildserie av Marcus på väg hem från Elin. Alltid lika spännande när man hittar en kundvagn vid Sveaplan;)










Nu i helgen kommer Tove hem!! saknat henne massor massor.


Underbara helg!

Jag lever fortfarande lite på små rosa moln efter helgen. Har mått så himla bra och jag och André fick verkligen skämma bort oss på Grand Hotell i lördags! Vi blev serverade jordgubbar och champange på rummet, tog ett långt skumbad och åt middag i Gamla stan. Så himla skönt att åka iväg och bara ha det bra, och med världens finaste pojkvän.
I söndags gjorde vi ett besök på Cosmonova och fick sällskap av Cathrine och Gustaf också.

Men helgen började faktiskt så fint i fredags med att Marcus bjöd på hemlagad mat! Marcus är ju då inte direkt känd för att vara "kulinariska killen", men måste säga att jag blev sjukt imponerad av det han och Hanna bjöd på. Mycket trevlig kväll med Idolmys!


Mästerkockarna!



Bildbevis. Marcus KAN faktiskt diska också. Det ni!





Togs inte många bilder i helgen för övrigt. Hade fullt upp med att mysa! Men här är några..





Älskar dig!


Blev svårt chockad på jobbet i måndags då det kommer fram en kille med mössa och stora solbrillor och ska köpa cigg av mig. "Vilken tönt" tänkte jag och begärde leg direkt. Då tar personen av sig solglasögonen och där står min älskade Alexander Slusken och flinar. Jag blev totalt häpen och höll på att flyga av stolen. Som jag har saknat honom!!


Igår hade vi lite trevligt häng hemma hos Pierre och kom inte i säng (soffa, för min del) för ens kvart över fyra på morgonen, så dagen har varit en smula seg måste jag säga. Mobilen pajjade totalt igår också - jag kunde inte höra ett skvatt vad personen i andra änden sa, så det var bara att bege sig till Telenor. Fick vänta i evigheter på att få hjälp och när jag till slut får lämna in min telefon och fått en lånemobil märker jag att det är superkass och får återvända in i butiken. Får till slut en ny som får duga, men stubinen var kort och det var jäkligt tur att jag stötte på Linda och Sara därinne för lite moraliskt stöd. Teknik ska fan bara funka!!
Ikväll har vi varit barnvakt åt Amadeus och bakat pepparkakor. Lillkillen var så duktig och fick sig en riktig sockerchock av all pepparkaksdeg och han hoppade i soffor och lekte kurragömma och täckte över både mig och Ukko med kuddar och filtar. Riktig myskille!

Nu är Alex och Jesper här, så blir lite film och sedan en skön natts sömn- längtar!



Maskerad!

Ny vecka igen, förra blev riktigt bra-trots halsont och diverse krassligheter. Var på ögonbottenfoto, bland de nest ångestframkallande sjukhusbesöken som jag årligen går på med anledning av diabetesen. Men det kändes bra, och fick vandra runt i solbrillor resten av dagen som ett miffo mitt i november. Blir extremt ljuskänslig av ögondropparna, och det sitter i flera timmar efteråt.
På torsdagen var jag hem till Elli och hennes lägenhet. Litet och mysigt- och fan så skönt att flytta hemifrån. Det blir nog riktigt bra det där! Fick mat hemlevererat av hennes pappa, spelade Rummi Kub och hade mys.
I fredags jobbade jag för Marina på restaurangen på Mdh. Kul att få jobba på ett ställe där man får röra lite på sig! Efter jobbpasset kom Lica och Amadeus förbi och vi gick allihop+Ukko och Marcus för att bowla. Amadeus hade aldrig bowlat förut, och det var riktigt roligt att han fick bättre poäng än Marina. Killen är liksom 3,5! haha..
Kvällen blev lugn eftersom jobb väntade lördag morgon.
På lördagskvällen hade Elin Holmström maskerad i Slottskolans matsal tillsammans med 3 tjejkompisar till. Jag, Ukko, Marcus, Sebbe och Pierre möttes upp hemma hos Linda innan för att klä ut oss och det var längesen jag garvade så mycket. Marcus och Sebbes sumodräkter gjorde verkligen kvällen! Hade en riktigt kul kväll:)
Nu ska vi snart till Nyköping och hälsa på Ukkos mamma som har opererat sig..inget strålande reseväder direkt. Får se om en resa till solen i början på nästa år kan bli verklighet. Hade varit sååååå underbart!
CiaaOo

Amadeus taggad för bowling!
Amadeus med sin morbror
Lördag-maskeradkväll!
Marcus o Sebbe
Jag var katt men blev kallad för råtta hela kvällen!
Msarcus skulle bli sminksf som sumo, men såg mest emo ut,

November, årets tristaste månad - eller?

Nu har hösttröttheten kommit över mig, har problem att ens hitta motivationen att kliva upp på morgonen. Idag öser till och med regnet ner, inget plus i kanten. Nej fy, hit med en solsemester att se fram emot!
Däremot ser November ut att bli en fullspäckad månad. På lördag väntar Elins maskerad, helgen därpå åker André och jag till Stockholm och bor på Grand Hotell, sen blir det Ullared och även en del jobb. Cathrine och jag har försökt att hitta tillfälle att ses, och nu ser det även ut som att Natasja och Rosa är på väg hit från Holland - hoppas, hoppas att jag kan träffa dom-2 år sedan sist.

I fredags fyllde PirrPirr 23 år, och bjöd på en liten. Jag kilade dit efter jobbet, outklädd. Roger höll på att skrämma livet ur mig med sina linser. Riktigt grymma!






HipHop-Li!



Sexigt födelsedagsbarn.

Tog mig neråt stan för att möta upp Elin och Marcus.En sväng till HåPe´s, Kaffe på kyrkornas cafévagn på Fristadstorget, hamburgare på Grillstugan och lite kundvagnsåkande på Sveaplan hanns med!


Märcus


I lördags blev det mys med Mormor som hade kommit hem från Indien och visade bilder på TajMahal (MÅSTE DIT) och ett dussintal kor i olika former och skepnader. Kor verkar dom inte lida brist på i Indien. Ukko och jag följde med Mormor och Mamma till kyrkogården för att göra lite fint vid morfars grav. Gillar kyrkogårdar, dom är vackra och det är något slags heligt lugn där.
Kvällen spenderades först hemma hos Linda och Johan, och vi lyckades få felbeställda pizzor. Nån hjärnrubbad människa hade beställt en pizza med skinka,ananas,banan och curry - och den hamnade hos mig, mindre nöjd tjej. Vem i helskotta beställer frivilligt en sådan pizza?
Linda bjöd på vin och vi vandrade bort till Nisses förfest innan det blev Harrys för vissa. Dock inte för mig! Riktigt mysig kväll från att vara helt inställda på att göra absolut ingenting. Fast jag är totalt värdelös på att inte göra någonting på en lördag. Klarar det bara inte.

Söndagskvällen innebar att jobba stängning på Maxi, men på dagen var vi barnvakt åt Amadeus. Sån himla go kille! Blev en  solig skogspromenad på elljusspåret i Torshälla, första gången för mig. och Amadeus tog även en simtur på vardagsrumsgolvet. Riktigt linslus:)


Nu ska jag ta mig en kopp te, för det känns som två tennisbollar i halsen på mig när jag ska svälja-råförkyld var förnamnet!. Kanske borde fundera på vad man ska klä ut sig till på lördag också.. Tips uppskattas!
Kram på er

RSS 2.0