Midsommar 2010!

Hej alla glada!
Här kommer ett hopplock av bilder från årets midsommarfirande som gick av stapeln i Torshälla. Startade med sill och nubbe som sig bör, därpå lekar och en fest att aldrig glömma:) Titta och njut!



Sebbe & Jag

Lika, Marcus, André

äta,äta,dricka,dricka,dricka

Ia och Robban som gått och gift sig dagen till ära:)

Herr och Fru Nilsson

Jag & Sis

vacker syster

Härj på garageuppfarten

Montering av basketkorg

Sebbe visar sina skills

André och Marina



Redo för lek!
Marcus och Lika var lekledare.




Robban ger gärnet



Ia och Amadeus

Tänk att en Aik:are och en Djurgårdare kan minsann ha kul ihop om dom anstränger sig :P

Marcus, Sebbe och Malin


Jag, Alex och Linus


Sebbe och Robban plockar äpplen


Amadeus, Ia, Jag, André och Linus

Linslus och PirrPirr intar midsommarstången

Johan

Jag, Linda, Alex

Sebbe, Linus och Marcus

Pontus

ballett?



Haha

Meeen Not Hot

Det är rätt Linus, stryp henne innan hon ens funderar på att ta ton!

Sluskis & Jag


Ja livat var det, Tack alla underbaringar!



Några bilder från onsdagens poolhäng hos Elin också. Sjukt härlig dag:)


När det är 30 grader i vattnet badar till och med Sandra Eriksson.

Vackra fröken Holmström



Så det kan låta.

Elin och Janna.

Man kanske skulle ta och sova en sväng. Har sjukt konstig dygnsrytm nu igen. Hoppas på att saker och ting löser sig för vecka 28, boka biljetter till Stavanger och Wien, har typ ett ton mail att svara på. Nää, ser ut som man blir vaken ett tag till.


GRYMT var det :D Ni gör verkligen denna sommar till den bästa.
//Sandra

För Error har tagit studenten - Fy fan vad hon är bra!

Galen vecka, och det fortsätter i 120, men det är skönt att slippa tänka och bara köra!

Måste ju då hoppa tillbaka till förra helgen då min kära lillasyster äntligen fick springa ut ur Rinmans portar för sista gången!! Student 2010 - klockrent!
Dagen bjöd inte på sitt vackraste väder, men det gjorde ingenting för stämningen var på topp och alla var taggade!
Kvällen innan kom AnnePanne till E-tuna och det var så jäkla skönt att får krama om henne. Den människan betyder verkligen guld för mig. Mattias, Jeanette och lille Anton var med också. Anton pratar och springer runt, så himla go kille. Man hinner inte riktigt med i utvecklingen när vi bor så långt ifrån varandra.


Anton och Nisse fixar till OP3:s flak.

Studentmorgonen blev tidig även för den som inte var student. Vi körde egen "champangefrukost" hemma hos Marcus. Vilken var egentligen årets studentlåt 2006?
Bra start på en bra dag!


Jengan åkte fram

Alex bjöd på sig själv som alltid. Här iklädd Annas linne.

Sen var det att djura hemmåt på cykeln för att samla ihop alla och åka ner till Rinmansparken. Riktigt bra känsla och alldeles för sällan som man samlar alla släkt och vänner. Kameran var med alldeles för lite men jag kastar upp ett litet hopplock från dagen och kvällen.


 Peter och Jannette

Jag och Ell..eh frugan var det ja.

Linslus och Elin

Jocke, Magnus, Malin, Hanna, Johannes och Maarit

Syster i chock! mamma ser mest törstig ut hon :P

Vackraste syster!





Stolt storasyster



Puss från älskling

3 generationer Eriksson-Viinamäki

Presentöppning

Familjen Bertling minus Emelie. Linda, John och Lisse

Fick proffshjälp av Zakarias och Anton.



Markus var kung på dragspel

Emma kommer bli modell.

Tovis och Linus

HAHA. bästa gruppbilden. Tack för att jag fick vara med liksom, pappa.

WOOAH





Yo Anton!



Linus bjöd upp mamma.

och halvt antastade henne när hon försökte rymma.

Sen drog han ett solo.

Kusin Batte, och Jeanette.

Error och jag med älsklingsmormor Brita.

<3

Pappa lånade kameran. Något vackrare har vi aldrig sett.

:)



Tötis Tove

André battlar kameramannen.

Jag och moster Hanna.


Det är väl egentligen svårt att hitta rätt ord. Ni som betyder mest var där och gjorde dagen och kvällen så sjukt jäkla underbar. Längesen jag skrattade så mycket som förra lördagen. Tack!


Du gör min dag.

Helgen som nyss varit har jag knappt hunnit reflektera över, gud vad snabbt det gick och massa jobb. Torsdagen blev iaf ett himla flängande. Träffade massa folk jag inte sett på ett tag och hade nått slags breakdown, haha. Lite Stadsparkshäng, kollade Masses lägenhet, hem till Linus, sen Pierre och ett patetiskt avslut på Harrys halv två. Fick i alla fall min skönhetssömn hos Frida med mitt disneytäcke:)
Fredag blev grillning i Torshälla, monopol och faktiskt lite basket. Riktigt mysigt.

Lördagen var födelsedagskalas hos Ingela. Hetsade dit efter jobbet, klart man måste vara med! Längesen jag såg pinglan. Kom upp en hel del reseminnen från Thailand, massa lek och spel som alltid, och ett glas vin för mycket. Avslutades med åk i kundvagn på Brottstavägen. Myskväll!


Skala har blivit asstor, trodde fan inte minna ögon. Kommer aldrig glömma när hon fes mig i ansiktet när vi skulle bada henne.

frågesport.

Jag och mina fina tjejer. Älskar er.


Känns som att jag tappade bort hälften av allt jag ville skriva, men blev en liten update iaf. Nu ska jag strax iväg på jobb. Denna vecka kommer bli grym!
skulle bara behöva pausa min hjärna ett tag - den ställer till alldeles för mycket bekymmer just nu som jag inte behöver, och DU driver mig till vansinne just nu. Låt mig vara.  Tiden läker alla sår.

Puss & Kraam:)

Det här ska vi fira!

Glömde kameran och typ 77 andra grejer kvar hos Linus i lördags, så här har det inte blivit mycket till bloggande. Helgen var återigen grym. Jobbade både lördag och söndag, men höll igång ändå. Det får man sota för nu i veckan, jisses vad trött jag varit. Man är tydligen inte 18 längre...
Fredagen innebar Hanna Thorsells student och jag åkte med Linda, Johan och Hannas kompis Ida till Vaxtanäs utanför Södertälje där hon gått i skolan. Riktigt underbart väder och stämningen var maxad! Fick tårar i ögonen när den rödhåriga lilla tjejen sprang ut i sin studenmössa. Minns det som igår när hon och Error klädde ut sig härhemma i hallen typ 9 år gamla. Tiden går fort. 


glad storasyster Linda väntar på utspring.

Vaxtanäs huvudbyggnad

Johan tog sin uppgift som fotograf på fullaste allvar.

Yeah!

Vacker och glad student

Jag åkte med Marie tillbaks till Eskilstuna för att hinna i tid till Erikas och Pontus studentbal på Sundbyholms slott. Syrran ringde till mamma vid tretiden totalt förstörd över att en "glad hund" hade hoppat på henne så att hon hade spillt ut en HEL öl över balklänningen. Mamma fick sätta sig och åka i illfart till Hällby med hårtork för att rädda situationen. Fläcken gick bort och syster var vackrare än någonsin!














Mormor Erika och Mamma



Stina och Erika


Pontus, Erika, Linus, Jag, Alex, Frida och Pierre.


Minnena från min egen bal är fortfarande starka. Vilken förtrollande kväll det var. Helt underbart!



Efter balen åkte vi/jag tillbaka in till stan igen för att gå på Hannas mottagning hemma i Grangärdet. Mycket folk och stämningen var på topp, precis som det ska!





Fia och Sara

Sarisen och jag

Var ju tvungen att smeka PaT lite med.



Linda!

En aningens trögt att gå upp lördag morgon, men det fick funka. Åkte och jobbade halv nio till fem. Sedan var det march hem och ladda om för Linus inflyttningsfest. Blandat med folk och det finns få människor som kan få mig att skratta så mycket. Erika lyckades med konststycket att ramla i trapphuset och halvt bryta ryggen. Man börjar ju undra vart höjden av klantighet går. Blir det ens en student? haha. Tjejen går på morfintabletter, så det ska nog ordna upp sig tills på lördag. hoppas jag.
Lördagen avslutades i Torshälla och innehöll bla hoppreps-hoppning på Gökstensskolan klockan halv fyra på morgonen. André var duktig arbetsmyra på söndagen medan jag och Marcus gjorde minsta möjliga. Tog till och med bilen till Hemköp för att köpa glass. Skamligt kort sträcka för en bilfärd, men nöden har ingen lag. Fick till slut trots allt medge att Piggelin ÄR godare än Päronsplitt.


Pierre,  ponta, KLANT-Erika och Linn.

Roger och Patrik

En glad Linslus och Pirre Pirat. samt målvakt.









Detta blev min middag igår. Roger och hans tjej hade bakat tårta. say no more.


Å jag är så glad för jag fick nyss reda på att Valerie och Damien ska gifta sig hemma i Frankrike, jordens gulligaste par!
och solen skiner, Tove är hemma från Borås och lördag kommer bli sååå kul.

Tränger undan alla tankar och njuter av stunden. PallarInteOrkarInteVillInte.
Du gör min dag.

Nu ska jag till Borsökna!

Oh happy day.


Så pigg som jag var i morse klockan halv sju kan jag inte ens minnas när jag sist var. Är ju känd för att vara nattuggla, men man kanske borde satsa på att gå upp lite tidigare för att möta morgonen lite oftare. Särskillt nu när Solen skiner som aldrig förr, undrbart!

I måndags tog vi en tur till Skansöbadet i Hallstahammar. Vädret var dock lite ostabilt, men Slusken, Frida och syrran hoppade i plurret. Elli och jag som nog blivit lite kräsna (och dessutom ar förkylda.fortfarande) höll oss på land.
Kvällen bjöd på bio "Sex and The City". Grym film. Älskar Samantha, klockren! Hade väl egentligen tänkt åka hem efteråt, men vi hamnade ett blandat gäng på Grappa och drog sedan vidare hem till Pierre. Riktigt trevlig dag och kväll!

Igår tog Linda och jag en tur till Kungsör. Haha det verkar vara till att åka runt i alla hålor utanför Eskilstuna denna vecka. Hon var tvungen att reka inför sommarjobbet så att hon hittar dit den dagen hon börjar. Gick ganska fort. Kungsör är ju, ja, inte så stort.
Efter detta tog vi oss en lunch på gräsmattan härhemma för att sedan åka ner till Rothoffsparken och träffa Natta, Tilde och Tuva. Var väldigt mysigt att träffa dom godingarna. Tuva var på strålande humör och vi turades om att bygga sandkakor med Tilde som hunnit bli så himla stor och pratsam under tiden jag varit borta.
Kvällen blev lugn hemma hos André med grillning och jag fick äntligen se "Shutter Island". Helt sjukt konstig film. Undrar om man måste se den flera gånger för att fatta allting eller helt enkelt bara skit i det. Haha.






Linda och Tilde

Stora barn får också gunga!



Tildis

Natta och Tuva



Saknar alla dagar med Ellinor. Snacka om att vi levde i en bubbla. En kravlös helt jävla underbar bubbla! Tänker tillbaka på alla minnen med ett leende på läpparna och en tår i ögat. Det är ensamt att gå och lägga sig på kvällarna och inte veta vart hon håller hus eller exakt vad hon gjort idag. Inte det att jag måste hålla koll på henne, men man fick verkligen ett speciellt och väldigt starkt band till varandra när man levde som vi gjorde. Finns så mycket minnen djupt därinne som jag bara delar med dig min vän. 
Du glömmer aldrig. Jag glömmer aldrig.

Nu blir det strax iväg på jobb, sen vankas det student i Södertälje imorgon och syrran ska på bal. Oh la la!




RSS 2.0