Är sommaren slut nu? Sara flyttar till Malmö och jag vill ha morfintabletter.

Sista dagen i augusti 2010, och detta firar vi med lite ryggskott och illamående. Fi satan vad man mått piss inatt, besök på vårdcentralen om ett par timmar och jag hoppas på morfin!
Susanne och jag fick ytterligare skjuta upp våra planer på att träna, synd för det hade jag verkligen behövt och faktiskt sett fram emot. Däremot pallrade jag mig upp för att skjutsa älskade vännen Sara till tågstationen. Idag är dagen då hon officiellt flyttar till Malmö. Kändes totalt overkligt och blev lite smått efterchockad när hon klivit på tåget och lämnat mig, åtminstånde för en tid. Önskar dig all lycka vännen! Älskar det faktum att din mormor fortfarande inte vet att du har flyttat till Rosengård, haha.






Lägger upp lite bilder från en jättekul spontankväll på Repslagarvägen i lördags också. Finaste vännerna man har!




Sebbe tyckte det blev varmt?





Micke hittade hit för första gången!

Johan och Ante

Marcus har för vana att dra en salsa med valfri fröken Thorsell.













fina ni är :D

Sandra antastar en Slusk.

<3



Waka Wakka









Ingela kom förbi på nattkvisten!

När Ukko trodde att han kunde flyga var det dags att gå och lägga sig ;)


Nu ska jag bädda ner mig och tycka synd om mig själv.
Tror Maxi får klara sig utan mig på inventeringen imorrn, känns så just nu i alla fall. Måste ordna upp sig till helgen åtminstånde för då drar vi till sjöss!
/Sandra

"Ut på tur - aldrig sur!"


Detta är ett motto som vi haft med oss en tid, och tydligen något som norrmännen använder sig flitigt av. Trygve var den som satte ett ansikte på det!

Min kära fruga Ellinor och jag begav oss till Norges västkust och Stavanger i torsdags förra veckan. Blev så trevligt avsläppta vid tågstationen runt kvart i fem, efter att Elli totalförsovit sig :P .
 Det hade skett en urspårning så tåget som skulle ta oss till Sthlm såg inte ut att gå längre än till Strängnäs. Lite smått panikslagna funderade vi på allternativ som taxi från S-näs till Arlanda, men det blev buss till Södertälje, pendeltåg och Arlanda Express. Kom fram i skapligt rimlig tid innan, något stressade över morgonens bravader.
Ett byte på ett par timmar i Oslo och sedan landade vi så fint i Stavanger runt klockan 14. Här  var det reunion som gällde! Vi skulle träffa våra pinglor som vi spenderade 2 veckor med i Byron Bay, Australien, under februari. Siri kom och hämtade upp oss på flygplatsen och det var som att ingen tid hade gått, så jäkla underbart när man möter sådana människor i livet som det bara är så lätt att umgås och vara sig själv med.
Vi körde till deras hus i Gamla Stan i Stavanger, superfint! Och fick träffa Siris storasyster Tonjes hund - Jostein! Jostein var ett stående inslag under resten av helgen. Träffade Tonje när hon slutat jobbet, och på fredagen hämtade vi Line (som flugit från Oslo) vid flygplatsen och på kvällen även Kitty!
Bjöd över Trygve på tacos på torsdagskvällen. Honom träffade vi i Surfers Paradise i januari. Riktigt kul att se alla ansikten som man saknat igen! Synd att Sol, våran tyska tjej som vi också umgicks med, inte kunde komma. Men sånt är livet..

Så började en galen weekend a la Byron Bay style med mycket skratt, en helvetes(sjuuukt vacker)promenad till Preikestolen, på sammanlagt 5 timmar i terräng uphill! Mycket vin och partaj, återseenden och dålig(bäst) humor.


Jostein och kärleksbamsen

Trygve!

Tonje

Trygve, Jostein och Jag

Huset

Gamla stan + kryssningsfartyget med alla turisterna



På båten över till Preikestolen





jäävligt jobbigt









så himla värt vandringen

604 meter!



Elli och Siri

dumpar sopor :P





Kitty!

Siri och hennes pappa Hans.





Hela gänget samlade (förutom Sol). Elli, Kitty, Jag, Tonje, Siri, Line







haha, älskar norska



Stavanger hamn

Stavanger

strandpromenad

Siri och Line badade, 17 grader - burr!


Riktigt rolig helg, nästa gång ses vi i Sverige!

Torshälla på hjul


Ännu en helg är förbi. Tycker det har hänt saker varenda helg hela sommaren! Fredagen spenderades i Torshälla med Linus och Co. Jag satt en hel kväll utan att fatta vad H.A betyder och blev tagen på pattarna, haha. Jävligt underhållande, fast med en viss grad av lättnad blev vi inskjutsade till stan och Sarah vid halv tio tiden.

På lördagen låg man och myste alldeles för länge, men det är ju alltid härligt. For runt över halva stan för att skjutsa och hämta och fixa grillgrejor. Det var så sinnessjukt varmt, är fortfarande förundrad över att jag ens reagerar som jag gör på svensk hetta efter gradantalet vi fick stå ut med under större delen av resan. Men kroppen glömmer tydligen fort. Marcus hade tappat rösten och for hem för att ladda om inför kvällens Åfestligheter. Jag, André, Elin och Elli däremot skulle ge oss ut och åka inlines. HAHA jag var så livrädd! Man är ju inte kaxig på ett par sådana där och jag kände mig som Bambi på hal is. Blev utskrattad av ett medelålders par som körde om oss i sin Volvo, och hela utflykten slutade med att jag druttade på arslet. Tur att man har tillgångar, så det var ingen större skada skedd :P
Ja, man är väl ingen naturbegåvning men kul var det! och varmt.




Terrängåkning

Två glada skitar

Elli!

Min lifeguard

Här har jag gett upp


Kvällen blev ett trevligt flängande hit och dit. Fick med oss Ante hem till mig och sedan cyklade vi för att hämta upp Ingela och vidare hem till Marina. Trängdes lite nere på stan, men jag var folkskygg och blev typ aggressiv när folk gick in i mig. Måste alla vara så fruktansvärt dräggiga så fort det händer något i stan?!
Blev en sväng till Strömsholmen också, indragna på Marcus jobbs VIP-tillhåll, där var stämningen hög. Sedan fick jag multi-lågt blodsocker så fick trampa hemåt efter en del härj och tårar mot Ellis axel :P
Som sagt. Visst händer det grejer.

På torsdag åker jag och Elli till NORGE! Fy fasen vad kul det ska bli. Då kör vi Byron Bay-style i Stavanger, vill jag lova.


Några bilder på en vild och galen Amadeus måste läggas upp också:)


Stålmannen! (fast han vill nog helst vara Spindelmannen)




Ses, hörs!
/Sandra

"Det är inte en värdig död att bli träffad av blixten, helst ska man bli känd för något innan man dör - jag får väl spela in en porrfilm eller något!"


Hemkommen efter en långpromenad med Jeanette W, längesen jag träffade henne! Hade mycket att prata om och svetten rann för det var inte dåligt kvavt ute. Träffade på Sara och hennes lilla mormor på vägen också:)
Nån gammal bild på Sjärtan ska vi väl kunna klämma in! (eller vaför inte en hel radda)


Här firar vi damens 20års dag i Torshälla. Inte igår precis.

Magaluf 08!



Hahaa fastnade verkligen i Magalufbilderna. HÄRJ säger jag bara, vilka minnen.

Gårdagen innehöll jobb och sen hem snabbt för att infinna mig på Sylvia 19:30. Dundrade dit på min cykel så jag hann i alla fall till 19:45, tyckte jag var bra gjort åtminstånde! Blev några glas vin med Evelina, Daniela och Oliver - alltid lika trevligt. Samtalsämnena svävar alltid iväg och igår tror jag vi pratade om allt från att bli träffad av blixten, till framtiden, till klimathot och att spela in porrfilm.
Nästa träff ska hållas på relaxavdelningen på Danielas jobb, där det även finns en orgel;) Hoppas vi är duktiga nog att pricka in ett datum då det är tänkt- annars drar det väl iväg till frammåt jul om jag känner oss rätt.
Mötte upp syster på Grappa och slog ihjäl nån timme med henne och Romina. Fattar inte hur två systrar kan vara så totalt olika intresserade av språk. En kille kommer fram till oss på torget och frågar efter ett kebab-ställe. Erika pekar och skriker "Right över!" - Rakt över torget liksom, inga konstigheter. haha...ett gott skratt fick jag.


Oliver, Jag, Daniela

Evelina


Snart var det helg igen då. Veckorna går f-o-r-t!
/Sandra


Sommar, sommar och sol (?)

Vad hände med vädret?!
Detta blir ett något stressat inlägg eftersom jag strax ska iväg och jobba. Kände bara att det var dags för en mindre update där förmodigen mycket saker kommer att glömmas bort.

Min kamera har bestämt sig för att sluta fungera och detta skedde precis när vi åkt på husvagnssemester v28. Detta gjorde mig sjukt irriterad eftersom jag nu måste inhandla min 4:e digitalkamera på ett år. Den första blev jag bestulen på (eventuellt tappade jag den själv) på Koh Samui i november. Den andra inhandlade jag i Thailand och fick zoomfel på efter att ha tagit med den till White Heaven Beach i Australien. Den tredje köptes i Wellington, Nya Zeeland - och jag min dumma faan köper en precis lika dan. Och vad har nu hänt? JO, zoomfel. Igen. Den hoppar igång emellanåt, så vi får se. Lägger upp några av de få bilderna jag fick tagna från husvagnssemstern, Elin har ett större utbud som dom flesta nog redan sett. Grym vecka med mycket skratt och ett blött avslut på Skara Sommarland på lördagen. Marcus fick dras med oss tjejer i flera dagar, men det klarade han bra. Hörde bara nått missnöjt grymtande när han snubblade över min locktång :P
Riktigt bra sommarminnen.


För dom som inte vet det så heter snubben Löfgren i efternamn. Tyckte vi var kul!

Parkerat husvagnen i Lysekil

Barluckan!

Brainstorm roade oss i många timmar.

Riktigt regnoväder. Coolaste blixtarna jag sett.

Annars har sommaren rullat på i en rasande fart, och jag klagar inte för med alla dom underbara människorna man har omkring sig kan man ju inte annat än att må bra:)

Pontus fyllde 20 år förra lördagen. Jag jobbade men Ma och Pa var över och gratulerade. Syrran skämde bort honom med en dator och han fick fiskeprylar. Var det inte han som var 15 nyss liksom? :P


Samma dag hade vi årlig grillning med mammas sida av släkten. Väldigt trevligt som vanligt! Vi var ute i Solbjörke hos morbror Henrik, hade musiktävling och ölprovartävling. Moster Hanna som är vi farten när det vankas lekar, det gillar vi!






Jesper och Zakarias

Mamma kokade sönder potatisen



Haha, kan inte sluta garva åt den här bilden!



Gissa procenthalten


Helgen som precis varit var riktigt rolig men tog på krafterna ska jag säga. Fredagshäng på Sylvia som slutade hemma hos Marcus och Frida ställde till med galej i lördags efter hennes och Roberts hemkomst från Polen.
Blev riktigt söndagsmys igår. Ukko och jag nötte "Solsidan"-boxen i flera timmar. Så jävla kul!
Sen kan man ju fråga Pierre Löfstedt vaför jag har en bula i bakhuvudet?! :P
Nu bär det av till Maxi!
Ny vecka, nya tag.
/sandra

RSS 2.0