70talets tragik i kubik.

Slocknade strax efter 22 igår, inte alls likt mig-men dock ganska skönt! Sedan har ju jag inte fattat det positiva med att man då kan pallra sig upp tidigt på morgonen pigg och utvilad- neejdå, här ska man ligga och dra sig tills man är segare än segast iallafall. Hopplös är jag!
Igår efter jobbet mötte jag upp Elli och André på stan för lite mat och en tidig bio. Svinalängorna var riktigt välspelad, vi pratade efteråt om att det kändes som att man hoppade in i någons liv istället för att titta på utifrån. Handlingen var ganska mörk, och tyvärr en verklighet för många på den tiden. Och i dag med skulle jag tro, fast det ser lite annorlunda ut. Fokus låg på vad alkohol kan göra med en familj. Se den!
Idag har jag ett uppdrag att utföra, ska bara vänta på att min ännu mer morgontrötta syster vaknar till liv och hör av sig!

11/1-11

Ja det blev många ettor i dagens datum!
Nu är jul och nyår över och kvar är bara denna ihållande vintern med kyla och halka och snö. Snön gör mig ingenting, inte kylan heller - men mörkret är jag fruktansvärt trött på. Kämpa sig igenom januari, sticka till Thailand i februari och sen kan det väll snälla bli lite sol så isen smälter och så vill jag ha vårfågelkvitter och krokusar i rabatten. Längtar efter vårpromenader.
Detta känns ganska avlägset när man tittar ut genom fönstret hos André, och det ser ut såhär:
I fredags firade vi Mikaela med att käka ett gäng på Grappa. Hängde sedan ett tag på HåPe´s där det serverades Fis-öl!
Det var meningen att vi skulle upp och kolla på Marcus bowlingtävling i lördags morse, men det var två tröttisar som låg kvar i sängen alldeles för länge. Vid tolv var vi nere på stan och mötte upp Sara och Marcus för lite lyxlunch på Akropolis. Garvade gott åt Ukko som blev jättesugen på köttgryta, vilket han också beställde in.
Ställde mig i provhytten på Guldklimpen beredd att gråta floder som vanligt, men numera har man blivit hårdhudad (eller kanske evigt förberedd på att de typ aldrig har något som faller mig i smaken, eller ens passar). Ingen bikini hittades, men två bh:ar ska jag gå lös på och kalaset kommer att kosta 1500kr. Fyfaaan, tacka vet jag en snäll mamma Helena.
Alex joinade på stan, smått förvirrad och knappt nykter sedan fredagsbravader och vi drog hela gänget+Pierre till Tosrhälla- för när det är kyligt ute får man skoja till det inomhus istället. Det blev en mycket trevlig kväll med Kinect-spelande, öl och Dooley´s-drickande, ett par spruckna byxor och en hel del engelska!
Vädret satte hela Eskilstunas lokaltrafik i trans, så vi fick sällskap av en SaraJansson i dubbelsängen:) Grr
Kinect-spelande på hög nivå. Jag var bäst på bowling:P
Sara och Jag
Ukko och Pierre
Killarna uppskattar sina kupstorlekar?
Marcus föddes med för mycket hud på halsen
och missbildade ögonlock, tydligen..
beergames
en hel del skratt
Dagen efter hittade jag hustomten löjligt lycklig med en glasstrut i famnen.
Veckan ser rätt slow ut. Ska försöka hinna med att träffa lite saknade vänner, och se Svinalängorna på bio. Sedan ska det taggas för Lördag för då fyller min kära mor 50 år!
Ha det gott!

Gott Nytt År!

Nyårsfirandet blev riktigt skoj med många fina hemma hos mig på middag först, och sedan vidare i taxi till grangärdet och fest hos Linda och Hanna. Har inte riktigt fattat ännu att det verkligen är ett nytt år (kan bero på en extreemt skönseg helg) - men det känns bra, riktigt bra faktiskt. Trodde aldrig för ett år sedan att vissa saker skulle se ut som dom gör nu, ett år senare. Men det är väl det som kallas livet. Inga nyårslöften, men 12slaget blev minst sagt speciellt och A gav mig glädjetårar.
Måndagen var det upp och hoppa, vaknade 4:30 efter en riktigt kass natts sömn. Inventering på Maxi var det som gällde. Kanske det absolut tråkigaste med att jobba i butik. Men det gick relativt smärtfritt detta år, stod vid hyllorna för intimhygien och räknade tops och bindor som aldrig förr. Hade hjälp av Guifs flicklag också som skrek med i alla radiolåtar, klagade något oootroligt och räknade fel. Med flit. Idioter.
Tror däremot inte att Anna tyckte att dagen flöt på så bra då hon jobbade från 6 till 22. Det är vad jag kallar hästpass!
Igår hade vi tjejkväll hemma hos Elin, riktigt mysigt att träffa tjejerna:) Spelade spel och kvällens höjdpunkt (eller lågvattenmärke?;P) --> Elli moonade för resten av gruppen. Tack vare detta var hon tillåten att gå 7 steg framåt på spelplanen. Lätt värt.
Och idag säger vi GRATTIS till Mikaela som fyller 24 år!!
Lite bilder från nyår ska jag hinna lägga upp innan det bär av mot jobbet:)

RSS 2.0