Kräftskiva a la Thorsell


Detta skulle bli ett happy inlägg, men gårdagens valresultat kastar en svart skugga över humöret idag. FY FA-AN säger jag bara. Sen när blev det okej för sån främlingsfientlig smörja att solka ner ett annars relativt sunt land på framfart?. Det här är att ta steget tillbaka i utvecklingen. Nu återstår det bara att se vad det ger för effekter. Att SD dessutom verkar ha blivit tredje största parti i Eskilstuna är ju bara skrämmande. 
Jag mår illa - och Sverige borde skämmas!


Nu till något annat;
Helgen var trevlig, Sara kom oväntat hem från Malmö- riktigt mysigt att få kramas lite med henne igen! Hakade på Elli hem till My i fredags, supermys, men kroppen säger ifrån när den inte är helt kry och jag går på som en ångvält i gammal god anda. Cyklade hemåt när de andra drog sig neråt kroggatan. Inte likt mig, men ack så behövligt.
I lördags bjöds det på kräftskiva i Grangärdet hos Thorsells. Alltid lika trevligt:) Tack vare gasolbrännare, filtar och pressänningar gick det fakltiskt att sitta ute en bra stund! Blev som vanligt alldeles för sent och söndagen blev lite av en pärs, det var med dunkande huvud, kliande hals och trolig feber som jag gjorde några timmar på Maxi. En rationell människa skulle säkert ha sagt, skyll dig själv kvinna! Men jag tyckte enbart synd om mig själv.

Nu ska jag se till att friskna till, för på torsdag bär det av till Österrike! EF-familjen ska barrikadera Wien fram tills söndag, och det går inte att beskriva i ord hur kul det ska bli att återse mina älsklingar! Så himla glad att vi håller så bra kontakt fortfarande. Kommer bli kanon!

Lite bilder från i lördags:
 
Sara och Natta

André & Linda

PirrPirr och Linslus

Ekberg, den gamle pokerräven

PAT och SaraPierre testar ny delikatess. Kräfthjärna.

Den berömda dansen! (Linda verkar vara misstänkt SD-anhängare? :P)Waka Waka. Fick köras utan Marcus som befann sig i Vegas.Li och Linus<3

Calle på G!

Och lite singstar.


//Sandra

Kryssning!


En något sen uppdatering från helgen, som vanligt. En aningens tidsoptimistisk, som vanligt - kom jag alldeles för sent hem till Elin lördag morgon/förmiddag. Tur att tjejen visste hur hon skulle locka sitt hår själv, annars hade det aldrig hunnits med. En hetslunch i bilen, hämta Ingela och sedan mötas upp med de andra vid busstationen - för vi skulle på kryssning! :)
Lica hade köpt en ny jacka :Ptaggat gäng

<3

vackra Linda

Micke kom på att han glömt raka överarmen. Nisse ryckte in.

fönstertittare!

Marcus hade ont i ryggen han också.

buffé

Sebastian utövar cirkuskonster

Ukko, Natta

hytthäng

Ante!

killarna lyckades smuggla in lite öl ombord

Ser jag ett spöke?

Strawberry daquiri!

Johan fick akut axelont. Tur att Ingela fanns där!

Tror Ingela är lite sadist innerst inne.Ukko, Sebbe, Natta,Linda


Sen spårade det ur som vanligt....
Här kan man lätt tro att jag mår underbart, men skenet bedrar kan jag lova. Att man alltid ska bli sjösjuk dagen efter kryssningar.

småslitna?

Riktigt roligt gäng på en riktigt rolig kryssning! 5 toasters på den utflykten:)
Tur att Elin fick sitt pass till slut, för det hade hon glömt och det blev ett himla ringande för fröken på söndagsmorgonen. Tyckte riktigt synd om henne. Jobbkryssning till Talinn stod på schemat för hennes den och Vad är väl bättre efter en kryssning om inte ännu en direkt dagen efter :P Har hört rykten om att hon är sjuk nu...skräll.


Måndagen var jag ledig, otroligt skönt! Åkte till morbror Henrik för att hälsa på kusinerna och äntligen få klämma lite på lilla Majken, släktens nyaste tillskott. Såå liten och söt var hon! Vet dock inte vad dealen är mellan mig och barn för dom grinar tamejtusan alltid när jag ska hålla i dom :P
Sandra och Majken

Zakarias har precis fyllt 5 år

Mina :)

Nyligen hemkommen från kiropraktor, hoppas hoppas att det blir bättre nu. Så less på att ha ont! Han knäckte både nacke och rygg på mig, trodde han skulle vrida av mig huvudet. Men ärligt talat känner man sig ganska mer rörlig nu så det kanske bådar gott. Åt helskotta med vårdcentraler säger jag bara!

Ikväll ska jag träffa Elli och Ingela, vi ska byta Thailandsbilder och mysa. Det är verkligen på tiden!

sees hööörs//Sandra

Återträff och dags att tagga till!


Har haft en otroligt seg vecka, med galet ont i ryggen och tror bestämt att dessa tabletter jag fått (som knappt verkar hjälpa) är både sövande och aptitdämpande. Perfekt taggning inför kryssningen med andra ord! Nejdå, nu blir det uppryckning!!. Ska ta mig en eftermiddagssväng till jobbet och sedan hem till Elin och mysa lite så ska man nog vara i god form för morgondagen.

Fick sms av Jeanette i onsdags om att vi skulle dra ihop tjejerna och gå ut och äta. Kul när folk tar initiativ! Blev inte allihop men Jag, Jeanette, Evelina, Esra och Martina möttes upp på stan:). Riktigt kul att träffa tjejerna! Snackades gamla minnen och uppdaterades hej vilt. 4 år sen vi tog studenten. Sick!           


Jeanette, Evelina, Jag

Martina och Esra

Imorrn är det kryssning!:D
Ciaaoo

RSS 2.0