Sandra och Frida tog med sig 7 boys och drog till landet..


Jajamensan, lördagen innebar landet och det var nog första gången vi var 9 pers samtidigt!. Det grymt varma vädret förde oss direkt till Lillsjön, och till och med jag badade med nöje! Kvällen fortsatte med kräftskiva, spel, dans och brottning bla. Filmerna är att dö för. Sitter här för mig själv och garvar ihjäl mig. Måste sätta alkolås på min digitalkamera tror jag.
Fick världens bästa överraskning också -Du gör mig så underbart glad.

Mer hinner jag inte skriva. Om nån timme blir jag upphämtad av Marcus och Elin, därefter ska vi hämta Sofia som kommer med tåget från Sandviken och sen - sen drar vi iväg på husvagnssemester!! Vi har ingen plan, inte bokat någon camping och jag har fortfarande inte packat. Ni hör ju själva att det kommer att bli kanon:) Västkusten ser det ut att bli i alla fall och på fredag får vi sällskap av André dessutom.

Lite bilder från lördagen, titta och förfäras - kul hade vi!
So long suckers...se upp på vägarna.

mot Lillsjön

Baywatch

Marcus, Linus

André

En vilsen turist?

Ett mongo:)









Nisse och Robert skötte grillen

Alex festade loss på falukorv



älskade farmor



;)



















Skogsmulle kom förbi

nice hairstyle!












Tadaa; Myggbettssäsongen är igång!

Underbart väder och värmen har man ju fått lära sig att trivas med under halvåret som gått. Svensk sommar är verkligen något speciellt, och det ska bli riktigt mysigt att åka ut till landet i helgen. Det brukar dock regna typ jämt när vi är därute, men ser rätt ljust ut när man kollar väderkartan för lördag/söndag denna gång:)
Sommaren springer iväg, men det gör den alltid. Har varit riktigt härliga dagar med underbart folk både denna veckan och förra.Lite bilder som vanligt, men har faktiskt varit riktigt dålig med kameran på sista tiden.


Nisse fyllde 26 år! detta firades med grillning på djurgårn förra onsdagen.

Elin festade till det med lite ketchup och senap - och lekte konstnär.


Träffas på Repslagarvägen på torsdagen. Grilla, lite kubb och Alex utklassade sig själv på "över eller under". Även en hel del snusksnack - som alltid när Susanne och Stina är i farten;)!


Alex och Sussi


Fredagen hade jag och Alex råhäng härhemma, maxade våra skämt och garvade som bara vi kan åt våran egna eländiga humor. Älskar deet. Sen blev det Åbryggan där Marcus och Elin firade semester! bakom oss satt 100% säkert ett porrfilmsteam. Jag lovar och svär.
Kvällen förde oss till Antonia som även hon firade semester. Jag firade med att vara chaufför eftersom en annan skulle jobba tidigt på lördagen. Älskar verkligen att jobba på sommaren.
Lördag kväll bjöds det på afterbeachparty i Grangärdet av fröknarna Thorsell. Riktigt mysig kväll!


Natta, Elin och Sara

Häncy



Kubben åkte fram igen

Sara Jansson Jansson

Natta och Linda

:)

Undrar vilket av Marcus sinnessjukt dåliga skämt han drar här?

Kameran älskar dig Marcus

Nivåskillnader?

haha!

Lite seriös dans, självklart när Linslus är i farten!

Älskar den här bilden. Dåligt glatt gäng!



Har slut på kommentarer gällande denna pojke :P

Johan är oemotståndlig. Linda ser inte ut att nappa.

Testosteron och alkohol ;)

Har även hunnit med lunch med mormor och mamma denna vecka. Kändes inte som att jag suttit ner och pratat med någon av dom på alldeles för länge. Något speedad blev lunchen eftersom jag aldrig kan komma i tid, men sen följde mormor med upp till Alex och drack kaffe. Hon är så go´ lilla mormor. Ett besök hem till Stina som blivit Strängnäsbo blev det i tisdags kväll också. Såå himla vackert att åka över Strängnäsbron när solen höll på att gå ner. Där hade jag garanterat velat haft min kamera med!
Var hem till Pierre efter jobbet idag och kollade på lilla Mezzy som bara är¨några veckor gammal. Fifan vilken underbaring, ville helt seriöst smuggla ner honom?henne? i väskan! Kattungar är typ det absolut sötaste som finns.


Nån är ute på busjakt!

åååh

Har verkligen suttit i kassan hela eftermiddagen och längtat efter min säng. När man kommer in i huset slår värmen som en vägg emot en. Funderar helt klart på att lägga mig i källaren. Det är verkligen helt sjukt varmt i vårat hus så här års. snart börjar väl tvesjärtssäsongen dessutom. I´m outa here!
Valdebatten står mig upp i halsen, orkar inte engagera mig. Så känner jag för övrigt med det mesta just nu. Dansar runt på mina små rosa moln hela dagarna och vägrar tänka på allt som snurrar i skallen. Man kan ju lungt säga att jag har hittat ett sätt att tränga undan och bara njuta. Elin tycker att det är jättebra och menar att livet är till för att man ska vara lycklig. Felet som alla gör är att när man är lycklig så nöjer man sig inte utan letar direkt efter saker att förändra och förbättra. Man ska väl lära sig att leva i nuet.
Men det måste ske förändringar, väldigt väldigt snart. Det är farligt att leka med elden och man ska defenitivt inte sparka på nån som redan ligger. Vissa saker kommer jag aldrig mer att lägga mig för, måste bara vänja mig vid tanken först. Känner bara att det är dags för något nytt och bra nu! känns som att det borde vara min tur.

Två arbetspass kvar, sen drar vi ut på landet och på måndag bär det iväg på husvagnssemester! Jag är pank som en kyrkråtta - men vem fan bryr sig. Kommer bli kanoners!

Slut på tuggandet. Natti Natt!
//Sandra

RSS 2.0