Mot 2011!

Julen är förbi och det blev en mysig och ganska hektisk sådan. Jobbade hela julhelgen, så det passade bra med en mycket lugn jul för min del.
Har hunnits med julemys hemma hos Sara i veckan bla, det är alldeles för sällan man träffas allihop sådär.
Nu sitter jag som en död sill och taggar gärnet för i morgon. Då ska vi fira detta kanonår som varit!
Hade tänkt lägga upp några bilder från julafton men energin räcker inte till.
Gott Nytt År På Er!

Julen är häär!

Igår tog jag Pierre till hjälp och klädde gran och grillade skinka hemma hos André. Arbetsmyran låg på ett välförtjänt sofflock, och jag längtar tills han verkligen får ett normalt arbetstempo igen och får vila upp sig. Så duktig är han!
Det bådar ju faktiskt gott för NU är i alla fall Thailandsresa bokad till 15 februari!! - åå vad jag ska sola och bada och ha det bra. Klarar.Inte.Av.Kylan.
Idag ska den absolut sista julklappen inhandlas, och sedan blir det uppesittarkväll med familjen. Får lägga sig i lagom tid eftersom att det är jag som öppnar på Maxi på julaftons morgon! Kom och panikköp sista julklappen så får ni se mig i blinkande tomteluva;)
Nej nu fick jag eld i baken. GOD JUL PÅ ER ALLA FINA VÄNNER!

Bjällerklang! nedräkning..

Jepp, då var det bara 4 dagar kvar till julafton och sedan ytterliggare en vecka så har vi ett nytt år. What?! För ett år sedan var jag och Frugan i Australien och levde glidarliv. Jävlar, vad jag saknar det!
Sitter och försöker varva ner lite efter jobbet. Vände upp och ner på Maxi idag då jag trodde att min väska blivit stulen från mitt skåp. Ställde mig och störtbölade i omklädningsrummet. Efter mycket om och men, och ca 40 minuters letande, återfanns den i skåp nr 35 (mitt skåpnummer är 21). Undrar vad det var för en lustigkurre som varit i farten och drev mig fullständigt till vansinne. Då har man hunnit spärra sitt Visa-kort såhär lagom till julhandeln också, wonderful! Eva Andersson ska i alla fall ha ett stort tack för sin medmänsklighet och värme. Förväntar mig en hel del pikar från Tommy i morgon på jobbet dock. Sådant som händer när man heter Virrpanna i andranamn:P.
Gårdagskvällen var mycket trevlig med mat och dryck hemma hos Frida och sedan vidare hem till Marcus för lite galenskaper.
Nu tar vi och kavlar upp ärmarna inför en kaotisk julhandel på Maxi i veckan. Öppet Mån-Tors 7-23!! Very Welcome.
Några pics från gårdagen:
Och måste få avsluta med två stentuffa bilder jag hittade på mijn kamera - på Amadeus!!
Natti Natti folks!

Undkom terrorattack i Stockholm - och Ia fyllde 30 år!

Efter en ganska hektisk vecka med några riktigt crappy dagar då jag varit på uruselt humör, kommer här lite update framförallt från förra helgen. Har egentligen inte tid att skriva så mycket nu heller eftersom jag ska neråt staden och förhoppningsvis avsluta mina julklappsinköp - men here we go.
Alex ville få bloggcreds för hans oooootroligt (faktiskt) goda varma choklad. 5 toasters på den!
I fredags drog Frugan och jag till Stockholm för en kväll/natt i Vasastan, övernattning hos Cathrine och mötas upp med Rosa och Natasja från Holland. Riktigt kul att träffa tjejerna igen, blev rätt mycket dryck och galen humor.
Elli hade köpt skor från Nelly. Jag kände mig som en pygmé.
Elli och Natasja.
Jag och Rosa
Mina tjejer från skolan i Usa. Saknar den tiden!
Rosa har svidat om.
Efter denna urflippning drog vi vidare till "Olssons skor" som tidigare hette "Olssons Video" - i Vasastan. Mycket folk och nice ställe. Cathrine och jag kastade in handduken först och jag som hade fått låna supersnygga skor av Linda, övervägde att gå hem iklädd endast strumpbyxor i snömodden. Snacka om att lida pin för att vara fin. Sneakers nästa gång ;)
Vid tretiden kom Elli och holländarna hem smått upprörda över bartendern på stället, men sen sov vi som prinsessor på Gustafs och Cathrines loft. Sista gången i den lägenheten eftersom att de flyttar nu i helgen.
Riktigt kul kväll, och jag får alltid ett sting av saknad när jag träffar Usa-kompisarna. Det börjar kännas avlägset men blir så otroligt levande varenda gång vi ses igen. Och jag måste verkligen åka till Cali snart. Fatta att cykla över Golden Gate-bron eller sitta i en cab och köra utmed kusten från San Fransisco till Los Angeles. Så vackert så man vill gråta. Lätt ett av mina favoritställen på jorden.
En något sliten duo (jag och Elli) vandrade Sveavägen ner för att ta lunch på hötorgshallen innan tåget hem till E-town skulle avgå. Elli impulshandlade en kandelaber, skitbra köp! Och med magen full av kycklingtallrik vandrade vi Drottninggatan fram (detta var alltså dagen då terroristpuckot sprängde sig) för att hinna med tåget. Holy Moly säger jag bara!
På schemat stod julbord på Strand med Ica Maxi och sedan vidare till Ia´s 30års fest, men efter en ganska totalhemsk tågresa från Sthlm,kycklingtallrik på väg upp igen- med passagerare som hetsspelar spel på sin Iphone, en annan med ticks och en tredje som snackar om vilket Uuuuunderbart julmyyyys hon ska ha ikväll, bestämde jag mig för att avblåsa julbordet och satsa på 30års fest istället. Lite synd för de verkade ha kul på julbordet, men fäään - man är inte 18 längre.
Kvällen och natten i Ia och Robbans nya hus blev riktigt lyckad, så himla fint hus! Bilderna får faltiskt tala för sig själva, men låt säga att Söndagen blev en riktigt pärs efter att vi kröp till sängs kl 7:20!
Självklart skrev jag fel årtal på Ia´s kort!!!
Sebbe och Alex
Bugg
Sebbe hittade en strippstång i lagom size!
André, Angelina och Angelica.
Dräggbild deluxe!;)
Alex och Robban
Robban och Ia
???:)
Efterfest. varför sa ingen åt oss att gå och lägga oss?
Denna vecka har vi även sörjt att Tiger har flyttat till Stockholm. Han har blivit storstadskatt och jag hoppas att han har det superduper-bra och att dom nya ägarna orkar rengöra hans ögon och kamma hans päls:)
Nu blir det snart ner till stan och träffa Linda och Sara och ansluta till dom andra julhets-människorna. Får seriöst hjärtklappning och svårt att andas. Vad hände med att ta det lugnt med nära och kära. Nej jag vet - vi handlar upp en hel månadslön på en massa "måste ha" klappar, för man vill ju inte framstå som en snålis. Sen stressar vi oss sönder och samman för att hinna med alltalltallt. Julpynta,julstäda,skriva julkort, slå in klappar,ha glöggparty etc, Och sen köper vi så mycket mat så att vi spricker, och sen kastar vi det som blir över efter jul för att vi kräks bara vi ser julmat.
Vill boka solresa NU! Ikväll kanske...
Btw, så älskar jag julen. Fast bara dom fina bitarna.
Seee ya!

RSS 2.0